ACTE DE PRESENTACIÓ DEL FUTUR APEU DE RIUDELLOTS DE LA SELVA

28 de September de 2022

El passat 22 de setembre, l’empresa Concentrol va acollir la presentació del pla d’actuació del futur APEU del polígon Riudellots de la Selva, projecte coordinat per la UPIC.

L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcaldessa de la localitat, Montserrat Roura, del subdirector de política industrial de la Generalitat de Catalunya, Jordi Carbonell, i del president de l’Associació de propietaris del polígon industrial de Riudellots de la Selva (APRS), Narcís Xifra. L’APRS és l’entitat impulsora de l’APEU, i sòcia fundadora de la UPIC.

Més d’una trentena d’empreses van seguir la presentació que van conduir el gerent de l’APRS, Rubén Hernández, i la responsable de projecte de la UPIC, Sònia Bartrés. El pla d’actuació de l’APEU es basa en tres grans línies estratègiques: la seguretat, la sostenibilitat i la digitalització. Aquests àmbits contemplen 9 línies de treball amb 21 accions definides.

L’aprovació inicial, per unanimitat, per part del ple de l’ajuntament, del projecte de l’APEU de Riudellots de la Selva el 22 de juny d’enguany va ser el tret de sortida per, aquesta tardor, arribar a la votació final, en la que prop de 200 empreses hauran de decidir si donen el llum verd a una nova entitat gestora, la qual suposa una oportunitat de transformació i millora de la competitivitat del PAE.

back to News