AMB EL CONSELL DE LA DONA AL SIL I L’ESCOLA D’IGUALTAT DE L’ODEE

13 de June de 2024

La setmana passada es va celebrar a la Fira de Barcelona la 24a edició del SIL, una trobada dels màxims representants del món de la logística, el transport, la intralogística i el supply chain nacional i internacional. Amb més de 650 empreses participants i 250 esdeveniments celebrats en els diferents espais del “SIL Knowledge”, la UPIC va participar a la Nit de la Logística com a membres del Consell de la Dona de la Zona Franca.

Durant l’acte, presidit pel delegat del Govern a Catalunya, el conseller d’Empresa i treball, el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, el delegat especial de l’Estat al CZF, la presidenta de la Diputació de Barcelona i el president de Renfe, es van reconèixer les millors innovacions i startups del sector així com els millors projectes de talent jove i reskilling així com l’impuls de la igualtat de gènere.

Dies abans, i en el marc de la col•laboració del Consell amb l’Observatori de Dona i Empresa de la Cambra de Barcelona, vam assistir a la sessió inaugural de l’Escola d’Igualtat a les oficines del Consorci de la Zona Franca. En aquesta jornada van participar com a ponents les empreses Between Technology, Basetis, HP i la mateixa Cambra amb experiències en aquest àmbit.

back to News