Amb el HubB30 a la Jornada de l’ECIU University a la UAB

20 de December de 2023

Dins del marc de l’ECIU University Research Conference  que va tenir lloc els dies 3 i 4 d’octubre a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la UPIC va participar en el repte “Towards Sustainable and Resilient Smart Industrial Parks” en el marc del HubB30 juntament amb l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA-UAB) i el Centre for Mechanical Technology and Automation (TEMA) d’Aveiro University. 

L’ECIU University és l’European Consortium of Innovative Universities (https://www.eciu.eu/), una aliança de 14 universitats europees unides per un objectiu en comú de generar impacte. A l’ECIU, estudiants, professors i investigadors treballen amb ciutats, comunitats i empreses per resoldre desafiaments de la vida real i fomentar el canvi.

A partir del programa de trobades entre els membres del HubB30 se’ns va oferir la possibilitat de presentar un repte en aquesta Conferència, el qual vam centralitzar a l’entorn del disseny d’un PAE sostenible, innovador i resilient per a petites i mitjanes empreses europees.

Amb un intercanvi de coneixement i expertesa molt profitós amb representants de diversos països, es van identificar i debatre casuístiques i problemàtiques a nivell de sostenibilitat, digitalització, regulacions administratives o impacte territorial i paisatgístic, entre d’altres. Aquest bagatge ens permetrà d’analitzar juntament amb la UAB i el HubB30 convocatòries de la Unió Europea que puguin oferir vies de finançament per crear i implementar un projecte d’aquestes característiques al nostre territori.

back to News