ASSEMBLEA DE SOCIS I SÒCIES UPIC 2023

17 de July de 2023

El passat 12 de juny vam celebrar la nostra Assemblea al Hub Digital de La Cambra de Barcelona amb participació de les associacions de PAE i Cambres associades a la Xarxa UPIC, amb més de 5.000 empreses representades. Una oportunitat d’explicar amb detall tota la feina endegada per a les nostres entitats i per a molts territoris de Catalunya on encara no existeixen associacions que actuïn de palanca per a la millora i la transformació dels Polígons com fan dia a dia amb entusiasme i dedicació.

La primera intervenció va venir a càrrec d’en Joan Ramon Rovira, el director d’estudis de la Cambra de Barcelona, el qual ens va oferir una radiografia de la conjuntura macroeconòmica catalana i dels Índexs de Progrés i Benestar (IPB) del segon trimestre. Durant la seva intervenció va alertar de l’avenç insuficient en progrés econòmic, social i ambiental de Catalunya, amb una bretxa persistent en inversió en R+D en percentatge del PIB, nivells de pobresa en alça i desplegament d’energies renovables estancat. Aquí trobareu l’informe complet.

A partir d’aquesta presentació, vam fer seguiment de tots els projectes endegats fins a la data, aprovar els comptes del 2022, compartir els reptes del 2023 i recollir les inquietuds i propostes de tota la comunitat. Entre aquestes es va incidir en el fet de la necessitat d’un major suport de l’Administració en la retirada de l’amiant als PAE, la més que necessària inversió en infraestructura arreu dels PAE del país, el necessari suport econòmic a les seves associacions empresarials més enllà de la constitució d’APEU o la problemàtica a l’entorn de l’energia i de l’aigua, entre d’altres. Reivindicacions que fem nostres i que tractarem amb els diferents responsables de l’Administració.

back to News