BENVINGUDA A LA UPIC L’ASSOCIACIÓ DE PROPIETARIS I INDUSTRIALS DEL POLÍGON FONTSANTA DE SANT JOAN DESPÍ

26 de January de 2022

Aquest gener s’ha incorporat a la xarxa UPIC l’Associació de Propietaris i Industrials del Polígon Fontsanta de Sant Joan Despí. Aquesta entitat és una de les més representatives al Baix Llobregat. Actualment compta amb 78 socis i es troba en fase de creixement. Benvinguda!

La xarxa UPIC està formada per les associacions de Polígons d’Activitat Econòmica les quals actualment representen una massa crítica de més de 4.000 empreses, a més de sumar d’altres entitats i organitzacions de caràcter públic o privat que tenen també com a objectiu principal dur a terme projectes competitius per lal teixit productiu i logístic del país.

Totes són aliances de valor afegit que permeten desenvolupar sinergies i accions concretes avaluant el seu impacte, la seva eficiència i el seu aprofitament, de manera tangible.

L’Associació de Propietaris i Industrials del Polígon Fonsanta de Sant Joan Despí, amb el suport de la UPIC, en el marc del conveni de col·laboració amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona, està treballant com gestionar la comunicació per obtenir més visibilitat al territori i desenvolupar un pla d’acció amb accions de valor pels seus associats.

back to News