Calaf centra la jornada empresarial d’enguany en la importància del fet associatiu

20 de December de 2023

El passat 30 de novembre, l’Ajuntament de Calaf va celebrar la jornada empresarial anual centrant-la en la importància de l’associacionisme empresarial. L’acte, el qual va comptar amb una xerrada del consultor en estratègia digital Genís Roca, va servir com a presentació de l’Associació Empresarial Alta Segarra (AEAS) creada aquest any amb el suport de la UPIC.

L’alcaldessa Montse Mases, a l’obertura de la jornada, va mostrar explícitament el suport de l’ajuntament a l’associació manifestant que “el teixit productiu de Calaf ha de créixer i tenim potencial per fer-ho. Animo a la resta d’empreses del municipi que encara no formen part de l’AEAS i a nous emprenedors a unir-se al projecte. Estem al vostre costat per tot el que necessiteu”, va afegir.

Per la seva part, Josep Maria Pujol, president de l’Associació, va dir que considera “vital la creació de l’entitat per recollir les necessitats de les empreses del territori i actuar en unitat davant les institucions”.

La responsable de projectes de la UPIC, Sònia Bartrés, també va participar activament de l’acte fent una breu presentació de la tipologia d’empreses de l’Alta Segarra així com presentant dades socioeconòmiques.

back to News