“Els polígons, essencials en el teixit empresarial de Vic”

Saturday August 1st, 2020

Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

L’ajuntament de Vic, juntament amb Creacció, l’agència d‘emprenedoria, innovació i coneixement per al desenvolupament econòmic d’Osona, i les tres Associacions de Polígons de Vic (AINEV- Associació Industrials Nord Est Vic – associat UPIC-, PAE Vic i Empresaris Vic Nord), van organitzar una jornada de difusió i sensibilització a l’entorn dels Polígons d’Activitat Econòmica de Vic, a la qual vam assistir com a convidats.

L’alcaldessa Anna Erra i la regidora de fires, promoció econòmica i comerç Beth Piella, així com la directora i la responsable d’empresa i sector agroalimentari de Creacció, Núria Macià i Anna Esmarats, van detallar les accions endegades en els darrers mesos i els nous projectes de futur que afecten directament els PAE.

Entre d’altres cal destacar el nou servei d’assessorament i atenció per a empreses i autònoms i el directori www.empresesosona.cat, la creació del grup de compra d’energia d’Osona i els nous projectes de construcció d’aparcament de camions i d’instal·lació de càmeres lectores de matrícula. Una molt bona feina que demostra la gran efectivitat de la col·laboració públic-privada en el disseny i l’execució d’accions de millora i dinamització dels PAE.

back to News