“Els polígons, essencials en el teixit empresarial de Vic”

1 de August de 2020

Sorry, this entry is only available in CAT.

L’ajuntament de Vic, juntament amb Creacció, l’agència d‘emprenedoria, innovació i coneixement per al desenvolupament econòmic d’Osona, i les tres Associacions de Polígons de Vic (AINEV- Associació Industrials Nord Est Vic – associat UPIC-, PAE Vic i Empresaris Vic Nord), van organitzar una jornada de difusió i sensibilització a l’entorn dels Polígons d’Activitat Econòmica de Vic, a la qual vam assistir com a convidats.

L’alcaldessa Anna Erra i la regidora de fires, promoció econòmica i comerç Beth Piella, així com la directora i la responsable d’empresa i sector agroalimentari de Creacció, Núria Macià i Anna Esmarats, van detallar les accions endegades en els darrers mesos i els nous projectes de futur que afecten directament els PAE.

Entre d’altres cal destacar el nou servei d’assessorament i atenció per a empreses i autònoms i el directori www.empresesosona.cat, la creació del grup de compra d’energia d’Osona i els nous projectes de construcció d’aparcament de camions i d’instal·lació de càmeres lectores de matrícula. Una molt bona feina que demostra la gran efectivitat de la col·laboració públic-privada en el disseny i l’execució d’accions de millora i dinamització dels PAE.

back to News