Estem d’estrena amb www.upiccambra.cat

Monday July 13th, 2020

Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

A la UPIC hem renovat la imatge amb la nova web corporativa www.upiccambra.cat, la qual transmet el nostre compromís de treballar per i amb les associacions, les empreses i el territori incorporant en totes les actuacions que els oferim tres valors, Intel.ligència, Sostenibilitat i Innovació, plenament alienats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030 i que representen la nostra singularitat com a entitat.

Amb aquest website, hem incorporat una àrea privada per potenciar la comunicació amb els nostres associats, fent-los partícips de totes les oportunitats que els ofereixen les Cambres en els diferents àmbits de gestió de l’empresa. D’altra banda, també els informem dels ajuts i subvencions als quals poden accedir, així com de les possibilitats de col·laboració i impuls de projectes que ofereix la universitat al teixit productiu. Us animem a navegar-hi!

back to News