La UPIC, nou partner del Hub Industrial de Mobilitat Sostenible

Monday July 13th, 2020

Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

La Cambra de Barcelona, juntament amb grans institucions i empreses, ha posat en marxa una iniciativa per rebre propostes industrials del sector de la mobilitat sostenible i de futur per al nostre país. Catalunya sempre ha estat un hub productiu de referència en la mobilitat, i la marxa de Nissan de la Zona Franca ens posa davant del mirall i ens interpel·la sobre el futur d’aquesta indústria a casa nostra. La UPIC, com a interlocutora entre les administracions públiques i l’empresariat ubicat als Polígons d’Activitat Econòmica, s’ha incorporat en el projecte per donar-hi el màxim suport.

En aquest marc, ahir vam participar en la jornada “Per què Catalunya pot ser un hub industrial de referència?” de la Llotja Virtual on es van debatre els avantatges competitius de Catalunya per avançar en aquesta línia amb la directora general d’Indústria, Matilde Villarroya, el president dels FGC, Ricard Font, i el director de Desenvolupament Social i Econòmic de l’AMB, Héctor Santcovsky.

back to News