EL CIRCUIT DE CATALUNYA, MOTOR ECONÒMIC I TECNOLÒGIC DEL VALLÈS ORIENTAL

Thursday November 12th, 2020

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the default language of this site. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

La Llotja de mar va acollir el passat 27 d’octubre un acte institucional amb la presència del president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, i els Consellers de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, per refermar el paper del Circuit de Catalunya com a pol d’atracció econòmic, generador d’inversions i d’ocupació.

En aquest acte es va presentar l’estudi “Desenvolupament empresarial dels Polígons al voltant de Barcelona-Catalunya” elaborat pel Gabinet d’Estudis de la Cambra de Barcelona, que va fer palès la gran oportunitat estratègica i econòmica dels espais de l’entorn del Circuit. El desenvolupament total del Pla Director Urbanístic aprovat definitivament el 2016 suposaria un increment del 3,5% del VAB del Vallès Oriental i un 3,3% de la seva ocupació.

En aquesta línia, i en col·laboració amb la Cambra del Vallès Oriental i el mateix Circuit, la UPIC està endegant un pla d’acció que té com a principal objectiu oferir una visió global de l’estratègia a seguir pel Circuit de Barcelona-Catalunya i el territori que l’envolta per esdevenir un pol d’atracció de tota la cadena de valor de la indústria de la mobilitat sostenible i el lleure del motor al país i consolidar el seu posicionament de referència internacional.

back to News