EL FUTUR DELS POLÍGONS D’ACTIVITAT ECONÒMICA DE LES TERRES DE L’EBRE

9 de February de 2023

El passat 26 de gener la Cambra de Tortosa en col·laboració de l’Ajuntament d’Amposta, KM0 i la UPIC, va organitzar aquesta jornada a la seu de Lo Sindicat, un edifici catalogat antiga seu del Sindicat Agrícola Catòlic d’Amposta i ara seu de l’Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l’Ajuntament i del FabLab Terres de l’Ebre.

Una jornada amb un objectiu clar, impulsar l’associacionisme als PAE de les Terres de l’Ebre i en especial els d’Amposta, municipi amb dos grans polígons com Tosses i L’Oriola. Amb l’assistència d’empreses, associacions d’empreses i l’administració es va aprofundir en els reptes i oportunitats d’endegar projectes dins dels polígons, quines palanques tractores poden impulsar aquestes associacions, com ara la creació de comunitats energètiques, quines experiències significatives hi ha arreu del país i què es pot oferir des de la Xarxa UPIC.

Un primer pas per consolidar les associacions existents i ajudar que aquestes esdevinguin punta de llança de l’associacionisme a les Terres de l’Ebre.

back to News