EL NYS POLÍGONS ARTS A CASTELLBISBAL I EL REC A IGUALADA, O COM APROPAR ELS PAE A LA CIUTADANIA

1 de June de 2022

Dos grans projectes han tornat a reviure després de la Covid, el Festival NYS a Castellbisbal i el Rec.0 Experimental Stores a Igualada. Dos projectes valents que han sabut transformar la imatge dura que habitualment es té dels nostres polígons en experiències atractives per a la ciutadania.

El Rec.0, que es va celebrar del 11 al 14 de maig a la capital de l’Anoia, va omplir el districte industrial d’El Rec, amb antigues fàbriques i adoberies, de pop stores de moda amb estocs de marques de primer nivell, acompanyats d’una intensa programació gastronòmica i musical. Un projecte que es va crear el 2009 i que s’ha convertit en un exemple d’èxit de revitalització del patrimoni industrial d’un territori.

El NYS Festival, per la seva part, es va inaugurar el passat 6 de maig al Foier del Centre Cultural Els Costals amb l’exposició “Trepat. Un cas d’estudi de les avantguardes fotogràfiques” de la mà del comissari Joan Fontcuberta. Tal com va indicar l’alcalde Joan Playà, aquest és un esdeveniment únic per la seva aposta d’obrir els PAE a la ciutadania i posar en valor l’activitat econòmica amb una programació heterogènia plena d’arquitectura efímera, fotografia, dansa, música i teatre. Un esdeveniment que us animem a visitar ja que finalitza el proper diumenge 5 de juny.

Consulteu el programa aquí.

back to News