EL PAE LES COMES D’IGUALADA PRESENTA LA SEVA COMUNITAT ENERGÈTICA “LES COMES GENERA” A LA CONVOCATÒRIA CE-IMPLEMENTA

11 de April de 2023

El passat mes de febrer l’Associació Empresarial del Polígon Industrial Les Comes (AEPIC) d’Igualada, membre destacat de la nostra xarxa d’associats, va presentar el seu projecte de comunitat energètica “Les Comes genera” a la convocatòria del CE-Implementa de l’IDAE, amb la col•laboració de l’Ajuntament de la ciutat.

A partir de la diagnosi endegada per dos dels nostres partners, KM0 i Aquatec, el passat mes de desembre, l’associació va decidir tirar endavant la constitució d’una cooperativa que emmarqués la comunitat energètica i presentar-se a la convocatòria per cercar un finançament que impulsi definitivament el projecte. Han estat 10 les empreses associades a l’AEPIC que formen part de la cooperativa però està oberta a què s’hi afegeixin d’altres empreses del PAE.

Hem de donar l’enhorabona a l’AEPIC per aquesta iniciativa que, juntament amb el PAE de Bufalvent amb la cooperativa “Manresa Il•lumina”, lideren aquests projectes mancomunats compromesos per l’energia i la mobilitat sostenible als polígons dels nostre país.

back to News