ES CONSTITUEIX L’ASSOCIACIÓ POLÍGONS CERVELLÓ (APC)

22 de April de 2021

El passat 14 d’abril, amb el suport tècnic de la UPIC, en el marc del programa Associa´t impulsat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, es va constituir l’Associació Polígons Cervelló.

La nova entitat neix amb un nucli dur de vuit empreses representatives dels tres polígons industrials de la localitat: El Grau, Parc Empresarial i Sector Contigu.

El seu principal objectiu és el d’establir mecanismes de treball conjunt amb l’Ajuntament per donar resposta a les necessitats de les empreses, així com impulsar projectes i actuacions de millora dels polígons industrials per tal d’afavorir la competitivitat.

La Junta directiva de l’entitat està constituïda per representants de les empreses, Autocorb S.A, Basmar S.A, Jofertrans Logísitics S.L. Wallner group S.L. An-bo S.L, Marvi 93 S.L, Laren 2000 S.L, i Martdiderm S.L.

Entre les primeres actuacions previstes es contempla establir i signar el primer acord marc entre l’entitat i l’Ajuntament, la creació d’un espai de trobada i diàleg entre les dues entitats i la realització d’una trobada empresarial de Networking.

A l’acte de constitució de l’Associació Polígons Cervelló van intervenir, José Ignacio Aparicio, alcalde de Cervelló Pere Soler, cap d’empresa i mercat de treball de l’AMB, Sílvia Solanellas, directora de la UPIC, Carles Guilera, president de la delegació Baix Llobregat de la Cambra de Comerç, i Àlex Valls acabat de nomenar President de la nova entitat.

De la mà de la UPIC, una associació empresarial més, comença a treballar un pla d’acció amb projectes tangibles i de valor pel conjunt del teixit productiu dels tres PAE del municipi.

back to News