LA JUNTA DIRECTIVA DE L’AEP I LA UPIC ENS REUNIM AMB L’ALCALDESSA DE PALLEJÀ PER ABORDAR MILLORES PELS POLÍGONS

26 de February de 2022

Una representació de la junta directiva de l’Associació d’empreses dels polígons industrials de Pallejà (AEP), acompanyada per la UPIC, va reunir-se el pasar 15 de febrer, amb l’alcaldessa Ascensión Ratia i el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Carbonell per establir sinergies que aportin millores als polígons de la localitat.

Segons va manifestar el president de l’ AEP, Manel Ibáñez, La seguretat, la mobilitat i la neteja són els tres àmbits que actualment preocupen més a les empreses. En aquest sentit, es van posar a sobre la taula un seguit d’accions de millora a desenvolupar a curt i mitjà termini, la viabilitat de les quals l’han de determinar els tècnics municipals. El seguiment de les millores que us puguin aplicar es farà en reunions periòdiques entre responsables polítics i tècnics de l’ens local, la junta directiva de l’associació, i la UPIC.

D’altra banda, la trobada també va servir per constatar la necessitat de reforçar el vincle entre les empreses de Pallejà i la ciutadania, sobretot amb els joves.

Des de l’AEP van oferir col·laboració per organitzar jornades de portes obertes a les empreses, i participar amb jornades i actes relacionats amb la cerca de perfils professionals, per donar oportunitats de contractació a la gent del municipi.

Des de l’Ajuntament també estudiaran com apropar els alumnes d’ESO i Batxillerat al teixit productiu de Pallejà.

back to News