LA UPIC A LA I JORNADA EMPRESARIAL DE SANT ANDREU DE LA BARCA

13 de June de 2024

El passat 28 de maig l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca va celebrar la I Jornada Empresarial de la vila al Teatre Núria Espert amb un acte institucional al mèrit empresarial.

En la primera part de la jornada es va desenvolupar una taula rodona amb la presència de l’alcalde Marc Giribet, el President de l’Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials de Sant Andreu de la Barca Agustí Puig i el Secretari d’Indústria de la Generalitat de Catalunya Albert Castellanos.

Posteriorment, la UPIC va oferir una presentació que, sota el nom “Resiliència, palanca de transformació dels PAE”, va ser presentada per l’actual President de la UPIC Carles Guilera i la Directora estratègica Sílvia Solanellas. I, a continuació, el President del Port de Barcelona Lluís Salvadó va oferir una presentació de l’entitat i del seu impacte a tot el territori català.

Un cop feta la cloenda d’aquesta primera part a càrrec del President de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Promoció de la Ciutat Miquel Àngel Abril, es va celebrar l’Acte Institucional al Mèrit Empresarial amb la presència de la Vicepresidenta del Govern de la Generalitat Laura Vilagrà.

back to News