LA UPIC A LA “JORNADA CATALANA DE LA MOBILITAT” DE L’AMTU A REUS

28 de April de 2022

Aquest passat 28 d’abril la UPIC ha participat com a ponent a la “Jornada Catalana de la Mobilitat 2022” sobre la Mobilitat als Polígons Industrials i a les Empreses, organitzada per l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) i l’Ajuntament de Reus, i celebrada a l’Auditori de firaReus.

Aquesta jornada, tot un referent del sector de la mobilitat, és el primer cop que se celebra a la demarcació de Tarragona i ha escollit la ciutat de Reus pel seu compromís amb la mobilitat de les empreses i les persones. De fet, Reus s’ha associat a l’AMTU per compartir projectes, entre els quals la creació d’una eficient i ben connectada xarxa de transport públic.

En la taula “Necessitats i reptes” la nostra directora Sílvia Solanellas ha compartit debat amb en Marc Sanglas, Director general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya i en Francesc Domènech, President de la Federació Empresarial d’Autotransports de Tarragona – FEAT. 

Moltes preocupacions i reptes, entre els quals l’adequació de la planificació urbanística, l’obligatorietat dels PDE i EAMG o  l’associacionisme com a palanca de projectes de millora real de la mobilitat als PAE.

En el tram final de la Jornada s’ha concedit el Premi a la Innovació a Bussle App, el Premi a la Millor Iniciativa en Mobilitat Sostenible a TGO per la plataforma Bus4.me i a l’Ajuntament de Vic, i els Premis d’Honor a Pere Calvet i a Ole Thorson. Enhorabona a les premiades i a l’AMTU i l’Ajuntament de Reus per l’èxit de la trobada.

back to News