LA UPIC DESENVOLUPA EL PROJECTE D’ASSOCIACIONISME EMPRESARIAL ALS POLÍGONS D’OLESA DE MONTSERRAT

27 de January de 2021

Amb l’inici del 2021, la UPIC arrenca el projecte d’associacionisme empresarial als polígons d’Olesa de Montserrat, un encàrrec que hem rebut de l’Ajuntament, el qual, des de la Regidoria de Promoció Econòmica s’ha marcat l’objectiu de fomentar la col·laboració entre empreses als polígons del municipi per tal de poder tenir un interlocutor únic i facilitar la seva dinamització.

Olesa compte amb 9 polígons industrials que suposen una superfície de 109,64 hectàrees amb aproximadament 188 parcel·les Els usos del sòl als PAE són eminentment industrial i logístic i els principals sectors d’activitat són l’activitat comercial, metal·lúrgica, automoció, material elèctric i maquinària, tèxtil i alimentació. Les empreses ubicades als 9 polígons són 151 i la gran majoria són pimes o micro pimes.

La notícia de crear una associació que representi el teixit productiu dels PAE ha estat ben rebuda tant pels propietaris com per les empreses que desenvolupen la seva activitat.

Des de la UPIC els acompanyarem oferint un servei especialitzat que inclou la diagnosi del PAE, la identificació de les empreses tractores, l’organització de jornades de sensibilització i l’acompanyament tècnic en la constitució de l’associació, amb la redacció dels estatuts, del pla d’acció i del conveni marc amb l’ajuntament.

back to News