LA UPIC PARTICIPA A LA JORNADA DE PRESENTACIÓ DEL PAPER 6 DEL PACTE INDUSTRIAL DE LA REGIÓ METROPOLITANA DE BARCELONA

24 de January de 2022

La directora de la UPIC, Sílvia Solanellas, participarà el proper 1 de febrer a la taula rodona de presentació del Paper 6 “Serveis Comercials i activitat dels polígons d’activitat econòmica a la Regió Metropolitana de Barcelona”, amb la col·laboració de l’Associació Àmbit B30. Sota el títol “Interrelació entre comerç i activitat econòmica a l’entorn dels polígons: creant un cercle virtuós”, la jornada explorarà el potencial d’interacció entre espais industrials i espais comercials urbans.

S’analitzarà i es debatrà sobre com els polígons amb serveis comercials propers poden resultar més atractius per a les persones treballadores facilitant a les empreses l’atracció de talent. I com unes polítiques locals que busquin la complementarietat entre promoció econòmica i comerç poden crear sinergies que impulsin la competitivitat dels polígons i, alhora, reforcin el comerç urbà.

La sessió, que se celebrarà en format presencial i virtual, comptarà amb la participació de:

 

Inscripcions a aquest formulari, indicant si seguireu la jornada via telemàtica (rebreu uns dies abans l’enllaç) o hi assistireu presencialment (aforament limitat).

Salutacions,

back to News