LA UPIC PARTICIPA AL WEBINAR DE L’ATM: EMPRESES I COVID, LA MOBILITAT CORRESPONSABLE

28 de December de 2020

Com a membres del grup d’impuls dels plans de desplaçament d’empresa i del Consell de Mobilitat ampliat de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), el passat 17 de desembre vam participar com a ponents al webinar organitzat per l’ATM i difós pel Diari ARA: Empreses i Covid, la mobilitat corresponsable.

En aquesta sessió, en la que vam compartir taula de debat amb representants de la Cambra de Comerç de Barcelona, Foment del Treball i Pimec, vam aportar la nostra perspectiva de la mobilitat als PAE,  i vam fer notar el canvi de model  que està portant el teletreball. Segons dades de l’Institut Nacional d’Estadística (INE), al 2019, només un 8,4% de les persones treballadores feia teletreball, mentre que al 2020, la xifra ha augmentat fins al 45% 

 Durant l’acte l’ ATM va explicar l’ eina d’autodiagnosi online que ha dissenyat perquè les empreses puguin elaborar  el  seu pla de mobilitat corresponsable.

L’objectiu és establir una forma simplificada que permeti prioritzar quines actuacions de mobilitat bàsiques haurà d’emprendre cada centre de treball o centres generadors de mobilitat en l’ etapa de represa vinculada a la crisi de la COVID 19.

https://mobilitatcorresponsable.cat

back to News