SIGNEM UN CONVENI AMB PREWASTE PER IMPULSAR PROJECTES DE GESTIÓ DE RESIDUS ALS PAE

23 de October de 2020

Sorry, this entry is only available in CAT.

El president de la UPIC, Xavier Sunyer i el fundador i CEO de Waste Prevention Sl (Prewaste), Raül Flores, divendres passat van signar un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’impulsar projectes de gestió de residus als PAE, de la mà de les associacions de la UPIC.

Aquesta acord respon a la voluntat de la UPIC de comptar amb aliances comercials estratègiques, definint la xarxa “UPIC PARTNERS” formada per empreses dels àmbits de la mobilitat, la gestió de residus, l’eficiència energètica, la connectivitat en xarxa, la seguretat, les centrals de compres i la planificació urbanística, entre d’altres, que aportin la màxima qualitat en el desenvolupament i implementació dels projectes liderats per les associacions empresarials i/o empreses amb l’acompanyament de la UPIC.

Amb Prewaste s’ha començat a explorar la possibilitat de presentar conjuntament un projecte europeu que tingui un impacte econòmic positiu per a les empreses i que sigui escalable per a tota Catalunya.

Prewaste és una empresa dedicada a l’assessorament ambiental i a la transformació i comercialització de residus, amb l’objectiu de convertir-los en recursos. Treballa amb la filosofia d’aplicar l’Economia Circular i ajudar a les empreses/institucions a desenvolupar projectes que aportin millores ambientals i econòmiques.

back to News