LA XARXA UPIC APOSTA PEL FOMENT DE l’ELECTROMOBILITAT

31 de October de 2022

Els vehicles elèctrics són cada cop més presents a la nostra societat, tant a nivell domèstic, per desplaçaments privats, com empresarial, pel transport de persones o mercaderies. En el marc de l’ambiciós objectiu europeu de neutralitat el 2050 s’està fomentant aquesta transició de la mobilitat ja que aquest és un vector clau del canvi (el transport és el responsable de més del 20% de les emissions).

És en aquest marc d’actuació que hi ha diferents iniciatives i ajudes i, entre aquestes, l’aprovació de Ley 29/2021 de Cambio Climático y Transición Energética de principis d’any i que té incidència en el context de PAE en molts dels punts del seu articulat. En aquesta ocasió voldríem ressaltar el referent a la Infraestructura de Recàrrega de Vehicle Electric ja que té una especial incidència en les zones d’aparcament públic i privat que hi ha als Polígons.

La llei esmentada obliga a partir del 2023 a que, amb caràcter general, s’hagi de disposar d’un punt de recarrega per cada 40 places d’aparcament disponible.

Així doncs ens quedem uns mesos per fer front a l’adaptació de les nostres zones d’estacionament per complir amb aquesta normativa. Us animem a fer-ho sens falta i a ser parts del canvi en el camí cap a l’electromobilitat.

back to News