LA XARXA UPIC SE SUMA A LA CAMPANYA NEGOCI CIBERSEGUR I ORGANITZA DOS ACTES, EN AQUEST ÀMBIT, AL BAIX LLOBREGAT I AL VALLÈS OCCIDENTAL

31 de October de 2022

Aquest mes d’octubre, a la UPIC ens hem sumat a la campanya “Negoci Cibersegur” impulsada per l’Agència Catalana de Ciberseguretat de Catalunya. La voluntat de l’Agència és el foment d’una cultura de ciberseguretat entre les empreses, a més de posar-les en coneixement dels riscos , amenaces i vulnerabilitats a què es troba subjecte l’ecosistema empresarial, especialment les pimes.

De les nostres col·laboracions i aliances estratègiques se’n gaudeixen les associacions que formen part de la UPIC. En aquest sentit, hem organitzat l’acte “Pot sobreviure la teva empresa a un ciberatac?” a petició de l’Associació d’empresaris del polígon A de Barberà del Vallès (ASEMPIAB) i de l’Associació d’empresaris del Parc Empresarial de Gavà (AEPEG), pel 10 i 23 de novembre, respectivament, amb participació de l’àgència de ciberseguretat de Catalunya i les empreses: Light eyes, Datacom Global, InfoCloud i Onsecur.

Podeu consultar el programa  i incriure’s aquí

back to News