L’AJUNTAMENT DE BARBERÀ DEL VALLÈS I ASEMPIAB PRESENTEN EL PLA DE RENOVACIÓ DEL PAE SANTA MARIA (SECTOR A)

22 de October de 2020

Sorry, this entry is only available in CAT and ESP.

L’Ajuntament de Barberà del Vallès, conjuntament amb l’Associació d’empreses del polígon industrial A (ASEMPIAB) el passat 15 d’octubre va presentar el projecte de renovació del PAE Santa Maria, el qual ja està llest per a la fase d’aprovació i exposició pública.

Es tracta d’un projecte amb un pressupost de 1.098.736,29 euros, dels quals, 750.000 estan subvencionats per la Diputació de Barcelona, en el marc de la segona convocatòria del Pla de Modernització de PAE. Les actuacions que es durar a terme són la remodelació integral de voreres i paviment, la senyalització horitzontal i l’enllumenat amb leds entre d’altres millores de mobilitat i jardineria. Les obres, si tots els tràmits d’aprovació compleixen el calendari, s’iniciaran al mes de febrer i tenen una durada d’uns set mesos aproximadament. 

Martí Puig, president de l’ASEMPIAB, associació dinamitzada per la UPIC a través d’un conveni amb l’AMB, va manifestar la importància de la col·laboració públic-privada en projectes d’inversió als polígons, com el del sector A. Va agrair a l’Ajuntament la voluntat d’entesa que mostra amb el teixit productiu del municipi, i va explicar que des de l’ASEMPIAB canalitzaran totes les qüestions de les empreses, derivades de l’execució del projecte.

Barberà del Vallès, és l’únic municipi de la província que ha aconseguit importants fons de la Diputació de Barcelona, en les dues convocatòries d’inversió per PAE.

back to News