L’AJUNTAMENT DE RIPOLLET PRESENTA EL PLA ESTRATÈGIC INDUSTRIAL ELABORAT PER LA UPIC

1 de June de 2022

El Teatre Auditori del Mercat Vell va acollir dijous, 12 de maig, la presentació del Pla Estratègic Industrial de Ripollet, encarregat a la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC), el qual compte amb 4 programes, 11 eixos de treball, 36 línies d’actuació i 79 accions. Es tracta d’una estratègia on empresa, ciutadania, administració, formació i entorn són les palanques de canvi per implementar un model d’innovació i progrés a Ripollet en l’àmbit industrial.

L’acte va ser presidit per l’alcalde, José María Osuna, acompanyat per la tinent d’alcalde d’Ocupació, Empresa i Comerç, Txell Caler, el president de l’Associació d’Empreses de Ripollet (AER), Alfonso López, el coordinador de l’àmbit de desenvolupament econòmic, Antonio Quesada i la directora de la UPIC, Sílvia Solanellas, encarregada de presentar les línies d’actuació proposades per la UPIC per revitalitzar el teixit industrial de la localitat.

Els principals objectius del pla estratègic industrial de Ripollet són assolir un teixit empresarial fort, treballar per uns PAE ecosostenibles, humanitzar els PAE i crear un hub de coneixement industrial.

back to News