L’ASEMPIAB RENOVA EL CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB L’AJUNTAMENT DE BARBERÀ DEL VALLÈS

12 de May de 2023

L’Associació Empresarial del polígon A de Barberà, dinamitzada per la UPIC i membre actiu de la nostra comunitat, ha renovat aquest mes el conveni de col·laboració amb l’ajuntament de la localitat per treballar conjuntament en la defensa i millora de les condicions del polígon.

El president de l’entitat Martí Puig ha manifestat que “la col·laboració publicoprivada és essencial i ha agraït la predisposició de l’Ajuntament a donar suport a l’entitat per assolir els objectius plantejats en el pla d’acció del 2023”.

En aquest sentit, l’ASEMPIAB fa una ferma aposta per la transició i l’eficiència energètica de les seves empreses associades treballant per dissenyar i implementar projectes de comunitats energètiques, retirada d’amiant i gestió de residus.

En aquest darrer àmbit ja ha començat a posar en marxa un projecte de recollida mancomunada de residus d’orgànica i plàstic, el qual ja estava en marxa al polígon Can Salvatella de Barberà del Vallès. Dues empreses de l’ASEMPIAB ja s’hi han sumat, i durant els pròxims mesos s’espera que se n’afegeixin d’altres d’acord amb els objectius de l’entitat, 100% alineats amb els ODS i l’Agenda 2030.

back to News