L’ASSEMBLEA DE SOCIS RATIFICA ELS RESULTATS DEL 2020

28 de December de 2020

La UPIC ha assolit els objectius marcats per enguany, malgrat comptar amb una conjuntura altament desfavorable. Així ho han ratificat les associacions d’empreses i les cambres de comerç que integren la xarxa UPIC arreu del territori.

Després d’un any convuls, la UPIC ha mantingut la seva activitat adoptant una estratègia de resiliència i adaptació al canvi generat per la pandèmia de la Covid-19. La digitalització i la innovació han permès de seguir desenvolupant la seva activitat impulsant i dinamitzant associacions, desenvolupant plans d’acció territorials per a la captació d’activitat econòmica i implantant projectes d’innovació com el PAE3040. 

Totes les accions han tingut en compte la situació d’extrema gravetat del nostre teixit empresarial, el qual, més que mai, està apostant per estratègies liderades per la sostenibilitat, la digitalització i la innovació, que juntament amb la internacionalització, han de permetre la transformació d’un sector industrial i logístic clau per al país.

Gràcies a l’esforç del nostre equip, la UPIC ha continuat treballant colze a colze amb tots els agents implicats en l’àmbit dels Polígons d’Activitat Econòmica, ajuntaments, consells comarcals, diputacions, cambres de comerç, gremis, associacions, empreses. Un treball col·laboratiu que es mantindrà durant el 2021, perquè aquesta és la nostra essència.

back to News