L’ASSOCIACIÓ D’EMPRESARIS PARC EMPRESARIAL DE GAVÀ ES RENOVA

31 de March de 2022

El passat 3 de març, al Centre de Suport a l’Empresa de l’Ajuntament de Gavà, va celebrar-se l’Assemblea de l’Associació d’Empresaris Parc Empresarial de Gavà (AEPEG) per escollir una nova junta directiva.

Des de la UPIC, en el marc del conveni amb l’AMB, hem coordinat el relleu dins l’entitat i continuem assessorant i dinamitzant l’associació, treballant amb els nous responsables.

L’Ajuntament de Gavà, aposta fort pel seu teixit productiu i els seus polígons d’activitat econòmica fet pel qual l’alcaldessa de la localitat, Gemma Badia, i el regidor de promoció econòmica, Jordi Tort, van assistir a l’inici de l’acte per expressar el suport institucional a l’AEPEG, acompanyats del president de la Cambra, Carles Guilera i del Cap d’Empresa i Mercat de Treball de l’AMB, Pere Soler.

Marta Faura, de l’empresa gavanenca Garcia Faura, va ser nomenada presidenta de l’AEPEG, i tindrà com a vicepresident a Carlos Juan, de l’empresa Dablan 97, i com a secretari a Iván Morales, de l’empresa Rehins, mentre que el tresorer serà José Antonio Andrés de Cerc Ingeniería.

L’alcaldessa Gemma Badia, abans d’iniciar-se l’assemblea va manifestar que “per l’administració local és molt important que hi hagi una interlocució única amb les empreses per fer valoracions globals, i traslladar problemàtiques generals dels polígons industrials per treballar millores de forma conjunta”.

La nova presidenta de l’AEPEG, Marta Faura, va destacar que “el primer que vol fer la nova junta directiva és intentar captar al màxim d’empreses de Gavà per esdevenir una entitat forta i representativa”

Entre les principals carències dels polígons industrials gavanencs, Faura va manifestar que “seria necessari millorar el transport públic, i la il·luminació, en alguns sectors, a més de comptar amb uns carrils bici que estiguessin ben repartits pels diferents polígons i que fossin segurs”. Pel que fa a les fortaleses dels PAE, Faura va afirmar que “Gavà està en un lloc estratègic, a 10 minuts de l’aeroport i del port i al costat de Barcelona”.

back to News