L’ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL BADALONA SUD (AEBS) I L’AJUNTAMENT ES REUNEIXEN PER ABORDAR LES MILLORES QUE NECESSITA EL POLÍGON.

9 de February de 2024

La junta directiva de l’Associació Empresarial Badalona Sud (AEBS) encapçalada per la seva presidenta Aïda Rodríguez, acompanyada per representants de l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’AMB i de la nostra responsable de projectes, Sònia Bartrés, van reunir-se amb l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el tercer tinent d’alcalde de l’àmbit de l’àmbit de Territori i Sostenibilitat, Daniel Gracia, per presentar l’entitat i abordar les millores que el polígon necessita.

La presentació va servir per exposar a l’ajuntament les mancances que les empreses es troben al PAE i com a conseqüència els resten competitivitat i imatge.

La presidenta de l’AEBS, Aïda Rodríguez, va explicar que l’associació va néixer a finals de novembre del 2023 amb el suport de la UPIC, amb la voluntat de constituir-se com un interlocutor vàlid davant les administracions i també “d’aconseguir sinergies entre les empreses presents al polígon Badalona Sud per tal de treballar conjuntament les problemàtiques comunes”, especialment en els àmbits de la neteja, la seguretat, la mobilitat així com la tramitació de llicències.

Per la seva part, l’alcalde, Xavier Garcia Albiol, va assenyalar que al polígon Badalona Sud “hi ha empreses molt importants que són referents en l’àmbit nacional i internacional” i que el govern de Badalona “vol posar les coses tan fàcils com sigui possible a aquells que creen riquesa a la ciutat”. “El fet que aquestes empreses s’hagin organitzat i tinguin una única interlocució amb les administracions per les problemàtiques que tenen en aspectes de neteja, seguretat o llicències, em sembla una gran iniciativa”, va manifestar.

Des de la UPIC, en el marc del nostre conveni d’impuls de l’associacionisme amb l’AMB, acompanyarem a l’AEBS en l’elaboració i execució d’un pla d’acció basat en els àmbits a millorar que es van comentar en la reunió amb l’alcalde.

back to News