L’ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL ESPLUGUES INNOVA JA ÉS UNA REALITAT

25 de March de 2021

Avui al matí hem celebrat l’Assemblea constituent de l’Associació Empresarial Esplugues Innova, la qual s’ha creat amb el suport de la UPIC, en el marc del conveni de col·laboració  que mantenim, des de fa uns anys, amb l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.  L’acte ha comptat amb la presència de la tercera tinent d’Alcalde de l’Àrea d’Economia i Treball de l’Ajuntament d’Esplugues, Montse Zamora qui s’ha mostrat molt satisfeta que Esplugues compti amb una associació d’aquestes característiques donat el pes industrial que concentra la localitat.

L’entitat amb 23 empreses fundadores neix amb l’objectiu d’ésser la interlocutora amb l’administració local per treballar conjuntament projectes de millora pels polígons industrials i per a les empreses, tant a nivell de manteniment com a nivell de projectes de competitivitat, amb la sostenibilitat i la innovació com a valors principals.

La força de l’associacionisme empresarial continua endavant. L’Associació Empresarial Esplugues Innova és un clar exemple, que malgrat viure moments difícils a causa de la pandèmia, la col·laboració i el fer xarxa són possibles, i més importants que mai. Des de la UPIC els acompanyarem i  treballarem plegats al 2021, un pla d’acció que aporti valor afegit als PAE i a les empreses de la localitat, amb resultats tangibles a curt i mig termini.

back to News