LES ASSOCIACIONS DE PAE S’ACTIVEN PER AFRONTAR L’ETAPA POST-COVID

12 de November de 2020

Sorry, this entry is only available in CAT and ESP.

En l’etapa post-covid el fet associatiu serà un tret diferencial pels territoris que disposin d’una entitat d’empreses forta, amb voluntat de col·laborar i cooperar per tirar endavant projectes tangibles, que a curt termini, tinguin resultats favorables pels seus associats.

La força de l’Associacionisme empresarial als PAE ja no serà només per millorar les condicions de manteniment i de l’entorn de les zones industrials, sinó que la unió es produirà per la necessitat d’abordar aspectes més de “software” de l’activitat empresarial.

En aquest sentit, l’Associació Sant Just Impulsa, de Sant Just Desvern, dinamitzada per la UPIC, a través d’un conveni amb l’àrea Metropolitana de Barcelona AMB, ha organitzat, conjuntament amb l’Ajuntament i la nostra col·laboració, la jornada Polígons eco eficients, per apropar a les empreses del territori els beneficis de l’energia neta i dissenyar projectes cooperatius en aquest àmbit. (Enllaç)

D’altra banda, el proper 18 de novembre es constitueix l’entitat Cornellà Empresarial, de la mà de la UPIC i la AMB amb el suport de l’administració local,  amb l’objectiu de generar valor compartit als PAE del municipi.

Cooperar, col·laborar , cocrear, cogenerar i cogestionar, és el que cal per sortir de l’atzucac provocat per la Covid-19 i les associacions d’empreses dels PAE són un dels catalitzadors per fer-ho possible.

back to News