L’ICAEN CONFIA EN LA UPIC

28 de December de 2020

La UPIC ha treballat per a l’ICAEN durant els mesos de novembre i desembre per visualitzar i consolidar el seu cercador de projectes d’estalvi energètic http://cercador.icaen.gencat.cat/. Una plataforma que recull projectes d’estalvi i eficiència desenvolupats amb èxit per empreses industrials arreu del territori.

Hem d’agrair les empreses que ens han facilitat les seves bones pràctiques en una conjuntura difícil, de tancament d’exercici i crisi generalitzada, però que ens ha permès de conèixer amb detall la profunda implicació del nostre teixit industrial amb la sostenibilitat. 

Les empreses estan adoptant estratègies i actuacions que els adrecen envers l’anomenada transició energètica però sovint sense tenir-ne plena consciència. Cal doncs seguir treballant per crear una xarxa de coneixement empresarial que visualitzi els projectes de canvi d’enllumenat, recuperació de calor, aïllament tèrmic, refredadors, instal·lació de solar fotovoltaica, i tants d’altres. Des de la UPIC mantindrem el nostre compromís.

back to News