MÉS DE 50 PAE I CAMBRES DE COMERÇ A L’ASSEMBLEA ANUAL DE LA UPIC

22 de December de 2022

Dilluns 12 de desembre vam celebrar l’assemblea de la UPIC a la seu de l’Associació dels Polígons Els Plans a Vilanova del Camí, a la qual van assistir representants dels 52 Polígons d’Activitat Econòmica i 9 Cambres de Comerç associades a l’entitat. Durant el transcurs de la trobada es va aprovar per unanimitat una declaració, proposada per la UPIC, per la defensa i l’impuls de la indústria i els Polígons d’Activitat Econòmica de Catalunya, que donarem a conèixer el mes de gener.

Xavier Sunyer, president de la UPIC i vocal de Comitè Executiu de la Cambra de Barcelona, va donar per iniciada l’assemblea cedint la paraula a Ramon Felip, president de l’Associació dels Polígons Els Plans i al regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, Jordi Barón, els quals van donar la benvinguda a la seu de l’entitat i al municipi, respectivament. Posteriorment, es va donar pas a la directora de la UPIC, Sílvia Solanellas, que va exposar les accions endegades durant el II semestre del 2022. L’Assemblea va ratificar la gestió duta a terme, les línies estratègiques a treballar durant el 2023 i l’exercici previst per aquest nou any, el qual ha de consolidar la trajectòria exitosa de la UPIC.

Les associacions assistents a l’assemblea, representants de més de 1.000 empreses d’arreu de Catalunya, van poder compartir experiències de bones pràctiques als seus territoris i van poder comprovar, una vegada més el valor de la UPIC com a xarxa de xarxes d’impuls d’accions que millorin la realitat dels PAE de Catalunya. En aquesta línia, es van consensuar els 3 grans projectes de l’entitat el 2023: l’impuls de les Comunitats Energètiques Empresarials als PAE, la celebració del Fòrum ÀGORA dels Polígons d’Activitat Econòmica de Catalunya el 23 de març a la Llotja de Mar de Barcelona i el curs d’especialització de formació de gestors de PAE, peça essencial per l’impuls de l’associacionisme al nostre país.

back to News