NEIX L’ASSOCIACIÓ OLESA INDUSTRIAL

17 de June de 2021

El teixit productiu es mou per valors i l’associacionisme, cada vegada, és dels més vius.  Amb el suport de L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat i la col·laboració de la UPIC i la Cambra de Terrassa, dilluns al migdia es va constituir l’Associació Industrial Olesa.

La nova entitat neix amb l’empenta de 15 empreses tractores, representatives del teixit productiu de 7 dels 9 polígons de la localitat. Com va manifestar l’alcalde Miquel Riera, “desenvolupar el potencial industrial és clau per a la creació d’oportunitats i el creixement socioeconòmic i per aquest motiu des de la regidoria de Promoció Econòmica es va considerar prioritari el projecte d’associacionisme als polígons”.

A l’acte també van intervenir el president de la Cambra de Terrassa Ramon Talamàs, la directora de la UPIC, Sílvia Solanellas i la presidenta de la recentment creada associació Industrial Olesa, Sílvia Cebollada, la qual va destacar “el paper actiu que tindrà l’entitat per treballar al màxim la col·laboració publicoprivada amb l’Ajuntament per millorar la competitivitat de les àrees industrials.”

Des de la UPIC seguirem dinamitzant el projecte, i pel 2 de juliol ja hem organitzat la Jornada de Networking Olesa Industrial

back to News