PRESENTACIÓ DE L’ASSOCIACIÓ POLÍGONS CERVELLÓ APC

17 de June de 2021

Aquest dimecres, al Centre Cívic l’Ateneu de Cervelló es va presentar l’Associació Polígons Cervelló, constituïda el 14 d’abril d’enguany amb el suport de la UPIC en el marc del conveni de col·laboració amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

L’acte va comptar amb el suport institucional de l’Ajuntament, amb intervenció de l’alcalde José Ignacio Aparicio i de la tinenta d’alcalde Cristina Martínez, així com del cap d’Empresa i Mercat de Treball de l’AMB, Pere Soler, i la directora de la UPIC, Sílvia Solanellas.

El president de l’APC, Àlex Valls de l’empresa Autocorb del polígon El Grau, va manifestar la importància de sumar nous socis al projecte que han iniciat 8 empreses dels tres polígons de la localitat. Segons Valls ” l’objectiu de l’APC és fer d’interlocutor únic amb l’Ajuntament i d’altres administracions supramunicipals amb l’objectiu de millorar les condicions dels PAE, així com fer projectes estratègics que aportin valor afegit als associats”. 

Un dels primers àmbits en el que volen treballar és la seguretat, i per això volen alinear posicions amb l’administració local per optar a ajuts econòmics que permetin la instal·lació de càmeres de videovigilància a les entrades dels polígons de Cervelló.

Des de la UPIC els acompanyarem en l’elaboració del pla d’acció de l’entitat, i en la dinamització de les propostes. L’APC ha entrat recentment a formar part de la xarxa UPIC d’entitats associades

Durant l’acte, el responsable del Servei de Digitalització de la Cambra de Barcelona, Ricard Vallespí va oferir una presentació de com les empreses poden avançar cap a la digitalització, posant èmfasi en la importància que té aquest procés a l’hora d’optimitzar la gestió de qualsevol organització. 

back to News