PRESENTEM EL PLA D’ACTUACIÓ DEL FUTUR APEU DEL PENEDÈS AL PAE SANT PERE MOLANTA

29 de June de 2022

L’empresa Cellografica Gerosa SA del polígon Sant Pere Molanta d’Olèrdola va acollir el passat 22 de juny l’acte de presentació del pla d’actuació del futur APEU d’aquest PAE.

L’alcalde Lucas Ramírez, acompanyat per la Comunitat de Propietaris del Polígon Sant Pere Molanta i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, va donar la benvinguda a les empreses assistents i va destacar l’oportunitat que representa l’APEU per transformar el PAE de Sant Pere Molanta i convertir-se en àrea industrial referent de la comarca.

La responsable de projectes de la UPIC, Sònia Bartrés, va presentar les diferents actuacions que hi ha previst desenvolupar, sorgides d’un procés participatiu en què totes les empreses del PAE van poder expressar quins són els principals reptes a treballar, de forma conjunta, per millorar la competitivitat de Sant Pere Molanta.

Amb el pla d’actuació consensuat amb el teixit empresarial, l’Ajuntament d’Olèrdola, impulsor de l’APEU, ja prepara l’aprovació inicial del projecte, la qual es preveu pugui ser efectiva durant el pròxim mes d’agost.

back to News