PRESENTEM LA PROPOSTA DE PLA D’ACTUACIÓ DEL PAE LES MATES A OLOT

13 de March de 2024

L’APEU d’Olot va avançant segons els terminis acordats, essent la trobada que es va celebrar amb empreses del PAE el passat 7 de març, una fita molt important.

L’Angie Gañán, tècnica de l’Àrea d’empresa i emprenedoria de DinàmiG, va informar sobre les feines endegades a l’entorn del cens de les activitats i els titulars de dret de possessió. Per la seva part, Sílvia Solanellas va exposar la proposta de Pla d’Actuació del futur APEU amb quatre grans línies: impulsar la transició i l’eficiència energètica, augmentar la seguretat com a vector de competitivitat, millorar l’estat actual de les infraestructures i incrementar el posicionament estratègic del PAE. Finalment la Sònia Amor, gerent de l’APEU de Les Preses, va explicar la satisfacció general de l’empresariat amb aquesta nova entitat, aprovat l’any passat, les accions que van dur a terme a nivell de comunicació i els projectes actualment en curs.

Un pas més en el treball fet en xarxa i amb una clara complicitat entre el món públic i el sector privat del PAE les Mates que serà decisiva en la possible aprovació de l’entitat els propers mesos.

back to News