L’ASSOCIACIÓ D’EMPRESES DE PALLEJÀ AEP PRESENTA EL PLA D’ACCIÓ DE L’ENTITAT

17 de June de 2021

Dijous al migdia, en un acte celebrat a l’edifici El Castell, l’Associació d’Empresaris de Pallejà va presentar el seu pla d’acció el qual pivota sobre tres eixos estratègics: La comunicació, l’eficiència energètica, i la transformació dels PAE. L’acte va comptar amb el suport de l’Ajuntament de la localitat amb la presència de la seva màxima autoritat, l’alcaldessa Ascensión Ratia qui va posar de manifest la importància de la col·laboració publicoprivada brindant el suport de l’administració local a l’entitat pel desenvolupament de les accions que vulguin liderar. D’altra banda, tant Pere Soler, cap d’Empresa i Mercat de Treball de l’AMB, com Sílvia Solanellas, directora de la UPIC van coincidir a assenyalar la força que està agafant l’associacionisme empresarial al Baix Llobregat.

El president de l’associació, Manel Ibáñez de l’empresa Kairos Clima va agrair a la junta directiva “la dedicació i compromís amb el projecte, basat en la unió de forces per impulsar la millora de les condicions dels polígons industrialsl”. En aquest sentit va explicar que “el conveni que a final del 2020 van signar amb l’Ajuntament serveix de full de ruta per anar implementant les millores que calen tant al polígon Camps d’en Ricart com als polígons Matas i Les Falulles”.

Jordi Puig de Celdisa i Xavier Gavaldà de FEE Ibérica  van explicar els projectes estratègics i de transformació que l’entitat vol liderar, tenint com a àmbit principal l’eficiència energètica. Per la seva part, Martí Lahoz de l’empresa Cantalou va exposar el tercer eix del pla de treball centrat en la visibilitat i comunicació de l’associació, donat a conèixer les accions que han desenvolupat fins al moment i les properes que impulsaran fins a juny de 2022.

Durant l’acte també es va presentar Alex Ávila, com dinamitzador de l’entitat, el principal objectiu del qual és sumar massa crítica d’associats. L’AEP ha entrat recentment també a formar part de la xarxa UPIC d’entitats associades. 

back to News