TAULA 1 “LA COL•LABORACIÓ EMPRESARIAL, CLAU DE COMPETITIVITAT PER A L’EMPRESA I EL TERRITORI”

29 de September de 2023

Moderada per la Montse Ambrós, gerent de les Associacions d’Empresaris dels Polígons de Bufalvent, Els Trullols, Pont Nou i els Dolors de Manresa, la taula va analitzar les diferents vessants d’una col·laboració sovint reclamada però massa poc freqüentment endegada amb èxit.

Jordi Carbonell, Subdirector d’Inversió Industrial de la Generalitat de Catalunya, va confirmar la necessitat de l’esmentada col·laboració, especialment en aquests espais de trobada del teixit empresarial, i on la Generalitat de Catalunya està impulsant l’instrument jurídic d’impuls de l’associacionisme de les Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEU). Per la seva banda, Diego Romá, president executiu de FEPEVAL i gerent de CEDAES, va incidir en la gran feina endegada juntament amb el govern valencià d’impuls de les EGM (l’equivalent a les APEU catalanes), amb més de 20 ja executades.

Anna Hernandez, directora de l’Agència de Desenvolupament de l’AMB, assenyalà el ferm compromís de l’Agència en l’impuls de l’associacionisme als PAE de l’AMB com l’eina InfoPAE o el programa “Associa’t” que, de la mà de la UPIC, s’està implementant amb èxit des de fa més de cinc anys i en el qual s’incidirà a partir d’ara amb més força en la perspectiva de gènere.

Ignacio García Cuenca, CEO de l’empresa australiana Goodman, líder d’alguns dels principals projectes immologístics al país i recent propietari del sector de la Nissan a la Zona Franca de Barcelona, reclamà la logística com a baula essencial de la indústria i dibuixà tendències i bones pràctiques d’arreu el món a parcs empresarials promoguts per Goodman.

Mirades transversals de la col·laboració entre dos móns obligats a entendre’s i a treballar plegats per al desenvolupament sostenible del nostre territori.

https://www.youtube.com/watch?v=ZWU8vhxWJmg&t=5s

back to News