TENS PROBLEMES DE CONNEXIÓ AMB LA FIBRA? LA UPIC T’AJUDA A CONNECTAR-TE

5 de September de 2022

Recentment ha sortit publicada l’ordre VPD/182/2022, de 21 de juliol, per la qual s’aproven les bases reguladores de les subvencions per reforçar la connectivitat a polígons industrials i centres logístics, en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència, finançat per la Unió Europea en el marc dels ajuts Next Generation, amb un pressupost assignat a Catalunya de més de 10 milions d’euros. El termini de presentació de les sol·licituds és de 30 dies hàbils a comptar des de l’endemà de la publicació d’aquesta Resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta linia d’actuació treballa per l’impuls de la transformació digital que és una prioritat per la UPIC. Aquesta actuació de reforç de la connectivitat, enfocada a polígons industrials i centres logístics i pretén proporcionar connectivitat a xarxes de banda ampla de molt alta velocitat, per poder ser capaces de prestar serveis a velocitats d’1 Gbps.

A nivell específic les ajudes s’atorguen en els àmbits d’actuació de les zones blanques identificades segons la relació definitiva de zones elegibles que elabora la SETELECO i en la qual la UPIC va fer-ne prospecció la passada primavera. Es podrà optar a les subvencions les persones físiques o jurídiques que tinguin la condició d’operador degudament habilitat i reuneixen els requisits  específics de la convocatòria.

A totes les empreses amb problemes de connectivitat i interessades en gaudir d’aquesta convocatoria podeu contactar directament a la UPIC per acompanyar-vos en aquesta convocatoria. I si voleu més informació també podeu assistir el dimarts dia 6 de setembre a les 9:30h al Webinar organitzat per la subdirecció General d’Infraestructures Digitals i de Comunicacions Electròniques (ID de reunió: 932 1262 7053 | Codi d’accés: 343023) per facilitar informació al respecte així com per resoldre potencials dubtes.  

back to News