UN PLA ESTRATÈGIC PER ALS PAE D’ABRERA

12 de May de 2023

La setmana passada es va lliurar a l’Ajuntament d’Abrera el “Pla Estratègic dels PAE Barcelonès i Sant Ermengol. Cap a uns PAE ecosostenibles”, que ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Aquest document analitza la situació actual d’aquests dos Polígons d’Activitat Econòmica, en les seves primeres i segones fases, en una conjuntura i entorn emmarcats pel programa “Abrera + Sostenible” de l’Ajuntament d’Abrera. Un programa que ja ha contemplat l’execució d’algunes obres de millora dels PAE com la renovació de l’enllumenat públic però que ha d’impulsar nous projectes que afavoreixin la veritable transformació d’aquests PAE.

Parlem de 4 grans àmbits d’actuació: l’associacionisme (com a palanca tractora de projectes), la mobilitat sostenible i la renovació de les seves infraestructures bàsiques, la transició energètica i la humanització dels seus espais amb més equipaments i serveis.

Un Pla Estratègic que s’implementarà a partir d’un calendari d’actuacions que l’Ajuntament analitzarà i prioritzarà en les properes setmanes.

back to News