UNA NOVA ASSEMBLEA DE SOCIS, ENGUANY AMB EL DIRECTOR DE L’ACA

13 de March de 2024

El passat 26 de febrer vam celebrar la nostra assemblea de socis a la seu de la Cambra de Barcelona amb l’acompanyament de les nostres entitats associades i partners, per compartir projectes endegats i reptes de futur per al 2024.

El Director de l’ACA, Samuel Reyes, ens va acompanyar en la jornada per oferir-nos una visió de l’estat de la sequera vinculat directament al sector industrial, ja que les nostres entitats representen a més de 5.000 empreses d’arreu del territori català. Les conclusions exposades van transmetre una situació molt complicada amb unes reserves constantment a la baixa que obliguen i obligaran a limitar el consum en les unitats d’alerta i excepcionalitat. Va apuntar l’aposta clara del Govern per mobilitzar recursos alternatius en termes d’aigua dessalinitzada i regenerada i la necessitat que les empreses presentin plans d’estalvi. Agraïm de nou la seva presència tenint en compte la situació del país.

Per altra banda, i ja en clau de la UPIC, el President Xavier Sunyer va comentar les fites assolides el darrer any consolidant un cop més el posicionament de l’entitat i el suport de valor afegit que s’ofereix a les entitats sòcies.

Per la seva part, la Directora Sílvia Solanellas va repassar tots els actes, activitats i projectes endegats subratllant la creixent participació en noves associacions i APEU, l’impuls de comunitats energètiques a PAE, l’exposició al Parlament de Catalunya de la situació dels PAE al país, o la convocatòria de l’Interreg SUDOE amb la UAB en el marc del HubB30 i la Universitat d’Aveiro a Portugal. Finalment, va exposar el tancament positiu del 2023 i el nou pressupost per al 2024, ambdós aprovats per unanimitat.

back to News