UNA VEU EN REPRESENTACIÓ I DEFENSA DELS PAE

12 de November de 2020

Sorry, this entry is only available in CAT and ESP.

ACM, Xarxa C-17 i I Foro Nacional Online áreas empresariales. El darrer mes hem participat en importants fòrums de debat arreu del territori en què hem exposat la nostra mirada sobre els Polígons d’Activitat Econòmica, en una conjuntura econòmica i social extremadament difícil per al teixit empresarial.

Per una banda, al seminari “Mecanismes entre l’administració local i els actors econòmics per afavorir la reactivació econòmica postcovid-19” del 15 d’octubre, organitzat per l’ACM i Cambra Barcelona, vam incidir en la necessitat de la cooperació entre l’administració pública i les empreses dins dels PAE.

Per altra banda, el passat 6 de novembre vam participar en la jornada celebrada dins del marc de l’assemblea general de la Xarxa C-17, formada per ajuntaments i entitats que vetllen pels interessos d’aquest territori, amb especial incidència en els àmbits de les infraestructures, la promoció industrial, la formació professional i el desenvolupament turístic. En aquesta jornada vam destacar l’import esforç de les associacions ja constituïdes, com el realitzat pel nostre associat AINEV (integrant els polígons de Malloles, Casasses i Bruguer de Vic), un model de col·laboració público-privada.

Finalment, ahir 11 de novembre vam participar en el “I Foro Nacional Online de Áreas Empresariales” en què vam dibuixar els principals trets del projecte de llei de les APEU, actualment en tràmit parlamentari.

back to News