El repte de la mobilitat metropolitana, a debat

22 de enero de 2020

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

La UPIC va assistir aquest passat dimarts a la jornada “El repte de la mobilitat a les àrees metropolitanes” organitzada per Smart Space, IESE i l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’AMB, i amb la participació d’entitats com Abertis, l’Ajuntament de Barcelona, l’Ajuntament de Bilbao, l’AMB, la Generalitat de Catalunya, Eurecat, Idom, el Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona i el govern de Tartu a Estònia.

Especial menció a l’aportació de l’EIT Urban Mobility, hub de l’European Institute of Innovation and Technology del sud d’Europa recentment instal·lat a la ciutat de Barcelona, que apuntà que el 23% de les emissions europees estan produïdes pel transport, el 50% de l’espai públic està ocupat per infraestructures viàries, 1 any de els nostres vides estan dedicades a fer transbords i 130bn€ es perden anualment per la congestió. Reflexions que ens han de dur a prendre decisions ràpides i que des de la nostra entitat entomem com un dels principals eixos estratègics a endegar enguany, no només als PAE de les nostres àrees metropolitanes sinó de tot el territori.

volver a actualidad