LA UPIC AL CONGRÉS D’ÀREES INDUSTRIALS DE LA FEDERACIÓ DE PARCS EMPRESARIALS DE LA COMUNITAT VALENCIANA

22 de diciembre de 2022

Aquest mes de desembre ha estat la data escollida per FEPEVAL per organitzar el seu congrés anual. Un punt de trobada dels parcs empresarials valencians, enguany al Museu d’Art Contemporani d’Alacant, en el qual es va incidir especialment en la gestió dels parcs per assolir la màxima eficiència i competitivitat del teixit empresarial.

De fet, durant el Congrés es va aprovar la 14a Entitat de Gestió i Modernització (EGM) de la regió, l’equivalent a les APEU de la legislació catalana. Una prova de l’èxit d’una figura de gestió recollida a la Llei 14/2018, de 5 de juny, de la Generalitat, de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana, que impulsa l’IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial) amb el suport explícit de FEPEVAL. Les EGM, amb convenis de col·laboració publicoprivada de 20 anys, estan esdevenint la fórmula per millorar els parcs, tant a nivell d’infraestructures com de nous serveis i dotacions. 

Durant el nostre proper Fòrum Àgora de Polígons Industrials de Catalunya del proper 23 de març tindrem l’oportunitat de comptar amb la directora general de l’IVACE, Júlia Company, que ens detallarà el per què de l’èxit de les EGM.

volver a actualidad