28.11.2019 La UPIC i l’Associació dels Polígons d’Activitat Econòmica de Pallejà participen en un acte de benviguda a l’Ajuntament de Pallejà

26 de noviembre de 2019

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

La nova Associació d’Empresaris dels Polígons d’Activitat Econòmica de Pallejà, va estar present en un acte de benvinguda a l’Ajuntament de Pallejà que es a celebrar el passat 12 de novembre. L’Alcaldessa,  Ascensión Ratia Checa, va agrair la presència de l’Associació i va remarcar la importància de dinamitzar els polígons industrials de Pallejà com actiu estratègic del municipi. Per la seva banda, la nova Regidora de Promoció Econòmica, Rebeca Martínez, va animar a l’Associació a treballar per a la millora dels polígons amb el suport de l’Ajuntament. A la reunió van assistir també representants de la UPIC i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.
volver a actualidad