LA UPIC PRESENT A LA JORNADA D’ASINOL “REPTES DE MOBILITAT ALS POLÍGONS INDUSTRIALS, D’ OLESA DE MONTSERRAT”

25 de junio de 2022

El passat 22 de juny es va celebrar a Olesa de Montserrat la jornada «Reptes de Mobilitat als Polígons Industrials» amb la participació de l’alcalde d’Olesa de Montserrat Miquel Riera, el regidor de Mobilitat d’Igualada i vicepresident de l’AMTU, Miquel Vives, la directora de la UPIC Sílvia Solanellas i la secretària de l’Associació Industrial Olesa (ASINOL) Carme Pros.

Va obrir el torn d’intervencions Albert Bigorra, responsable de projectes de sostenibilitat i digitalització de la UPIC, apuntant els principals reptes i solucions per la millora de la mobilitat als Polígons d’Activitat Econòmica. Un cop en context, la resta de ponents van presentar solucions concretes per millorar la mobilitat i fer-la més sostenible i justa.

Daniel Garcia, Product Manager de Bus4.me va parlar dels avantatges i els reptes del bus a la demanda i Marc Bisbal de MasatsTG DX, va explicar el cas d’èxit al polígon industrial de les Comes a Igualada «ElMeuBus les Comes».

D’altra banda, Francesc Xandri, director tècnic de Cinesi, va exposar la conveniència de dur a terme plans de desplaçament d’empresa i per últim Sara Ortiz, del Col·lectiu 6, va abordar els reptes de mobilitat i gènere als PAE per poder facilitar el desplaçament de les persones en condicions de confort i no de vulnerabilitat.

Felicitem ASINOL per la iniciativa d’aquesta jornada, emmarcada dins del pla d’actuació de l’associació per al 2022.

volver a actualidad