L’AEPEG SIGNA UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB L’AJUNTAMENT DE GAVÀ

9 de febrero de 2023

L’Associació d’Empreses del Polígon de Gavà i l’Ajuntament han signat, aquest dilluns, el primer conveni de col·laboració amb la renovada junta.

La nova empenta de l’entitat ha estat possible gràcies al programa Associa’t impulsat per l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’AMB i coordinat per la UPIC.

L’acord, amb una aportació econòmica de 10.000 euros per part de l’Ajuntament, cerca la promoció de l’activitat del teixit empresarial local fent aflorar projectes compartits entre les empreses alineats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l’Agenda Urbana de Catalunya.

L’any 2022 l’AEPEG va renovar la seva Junta, que ara presideix per primer cop una dona, Marta Faura, amb la finalitat de dinamitzar el teixit productiu dels polígons d’activitat econòmica, raó per la qual ha elaborat un pla d’acció amb el suport de la UPIC.

L’alcaldessa, Gemma Badia, ha expressat la seva «satisfacció per haver pogut formalitzar aquesta línia de cooperació, perquè millorar les nostres empreses suposa millorar Gavà. Són la base del treball i del futur econòmic de la ciutat».

Marta Faura ha destacat «la importància de generar xarxa i créixer per oferir treball de qualitat, digne i enfocat cap a la sostenibilitat».

Un dels reptes que s’ha citat és el de «millorar la connectivitat entre el nucli urbà i els polígons sense que calgui agafar el cotxe». En aquest sentit, amb el suport de la UPIC, l’AEPEG treballarà en un projecte pilot de mobilitat compartida als PAE.

volver a actualidad