L’ASINOL organitza una visita a l’empresa Okatent pels alumnes de l’institut Daniel Blanxart i Pedrals

21 de diciembre de 2023

L’Associació Industrial Olesa (ASINOL), entitat de la xarxa UPIC, a més de defensar els interessos de les empreses dels polígons associades, té com a objectiu contribuir a la retenció de talent jove a la localitat.

En aquest sentit, a través del conveni de col·laboració que té subscrit amb l’ajuntament, aquesta setmana ha iniciat el projecte de visites a empreses per alumnes de l’institut Daniel Blanxart i Pedrals. L’objectiu és que els nois i noies d’Olesa de Montserrat coneguin la realitat industrial més pròxima així com les sortides laborals que els poden oferir les empreses del municipi.

El passat 19 de desembre un grup de trenta alumnes del cicle de gestió administrativa van poder conèixer l’empresa Okatent, situada al polígon Can Singla. La Mireia Moreno, responsable de l’empresa i tresorera de l’ASINOL els va rebre i els va explicar la història i activitat de l’empresa. Posteriorment, l’alumnat va poder conèixer l’àrea de fabricació. A Okatent estan especialitzats en la producció i muntatge de naus modulars prefabricades.

L’empresa va obrir les portes en una petita oficina de Barcelona, però gràcies a l’empenta i les ganes de créixer de l’equip, aquest petit negoci es va convertir en una gran companyia amb unes instal·lacions de més de 15.000 metres quadrats.

Els alumnes van desplaçar-se del centre educatiu a l’empresa i viceversa en autocar, per gentilesa de Transports Generals d’Olesa, empresa que actualment assumeix la presidència de l’ASINOL.

Durant el 2024 està previst que s’organitzin més visites a altres empreses per alumnes de l’institut, i també que responsables d’empreses s’acostin a les aules per explicar la seva trajectòria empresarial.

volver a actualidad