LES ASSOCIACIONS EMPRESARIALS DE GAVÀ I DE BARBERÀ DEL VALLÈS CELEBREN UN ACTE SOBRE CIBERSEGURETAT AMB PARTNERS DE LA UPIC

5 de diciembre de 2022

La ciberseguretat és un àmbit clau per a la competitivitat de qualsevol empresa, donat que totes estan exposades a patir un atac.  En aquest sentit, des de la UPIC hem dissenyat un acte centrat en aquest àmbit, perquè les associacions de la nostra xarxa puguin oferir-lo a les empreses. Per aquest acte comptem amb la col·laboració  del nostre partner en ciberseguretat, Light Eyes, el nostre partner en seguretat, Onsecur i l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya.

L’ASEMPIAB de Barberà del Vallès i l’AEPEG de Gavà, el 10 i el 13 de novembre respectivament, van celebrar aquest acte, amb una àmplia participació de les empreses, les quals van generar un interessant debat a partir de casos reals de ciberatacs.

A partir d’ara, i gràcies als acords subscrits tant amb l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya com amb els nostres partners, us anirem informant puntualment de notícies i informacions que us seran de gran utilitat. 

volver a actualidad